Tapet cu flori

Gingășia naturii încântă privirile tuturor, de la mic, la mare. Curcubeul din petalele florilor aduce întotdeauna zâmbete, iar verdele proaspăt al frunzelor oferă libertate nesfârșită la visare. Tu de câte ori te-ai surprins captat de frumusețea și delicatețea florilor?

Ei bine, acum te poți bucura de aceste momente ori de câte ori pășești pragul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul preferat de tapet cu flori și să  îți decorezi pereții în cel mai original mod.

Îți punem la dispoziție pe site-ul nostru o colecție diversificată de modele de tapet cu flori cu care să îți transformi casa într-un colț de natură. Te bucuri de o gamă variată de culori și elemente grafice cu mărimi diferite. Fiecare model este special și reprezintă o bucată din sufletul artistului care i-a dat contur.

Ce design este potrivit pentru tapetul cu flori

Dacă alegi să îți decorezi casa cu tapet cu flori, trebuie să știi că ai o mulțime de posibilități în ceea ce privește designul. Datorită diversității de nuanțe și elemente grafice, poți folosi tapetul cu flori pentru a-ți amenaja casa în stil clasic, în stil vintage, în stil boem, cât și în stil modern. Nu există limite stilistice în ceea ce privește acest tapet, ci doar limitele imaginației tale. În plus, dacă vrei un anumit model de tapet cu flori pentru decorul casei tale, noi îți stăm la dispoziție cu tapet personalizat, creat conform dorințelor și cerințelor tale.

Idei de amenajare dormitor cu tapet cu flori

Dormitorul este cea mai intimă și personală cameră din casă. Din acest motiv, fiecare element decorativ, fiecare piesă de mobilier, dar și poziționarea acestora trebuie alese cu o deosebită atenție la detalii. 

Tapetul cu flori are menirea de a transforma dormitorul dintr-o simplă cameră, într-un loc special, relaxant și liniștitor. Asta îl face un model extrem de îndrăgit. Dacă și tu te numeri printre aceia care preferă tapetul cu flori, dar nu știi cum să îl integrezi în decorul dormitorului tău, ți-am pregătit câteva sfaturi utile:

  • Îmbracă în tapet peretele din spatele patului pentru a crea echilibru și simetrie în cameră. Nu este indicat să folosești tapet cu flori pentru toți pereții, deoarece ar putea deveni obositoare atmosfera din cameră;
  • Folosește perdele și draperii, în detrimentul jaluzelelor. Perdelele și draperiile vor completa perfect decorul, pe când jaluzelele vor dezechilibra aspectul camerei;
  • Optează pentru mobilier în stil clasic. Mobila ocupă mare parte din spațiul unei camere, din acest motiv este indicat să alegi piesele care se potrivesc stilului dorit;
  • Alege un corp de iluminat cu un design special. Corpul de iluminat este foarte important și poate crea un accent deosebit. Nu exagera cu dimensiunile și păstrează nota clasică a mobilierului;

Nu folosi elemente decorative în exces pentru a nu încărca prea mult camera. Este evident că tapetul cu flori este un model grandios, din acest motiv este indicat să fii chibzuit în legătură cu accesoriile pe care le folosești extra, deoarece riști să creezi o atmosferă obositoare și stresantă.

Descoperă toate modele noastre de tapet cu flori și alege articolul preferat care s-ar potrivi în locuința ta.