Tapet imitație/model cărămidă

Tapetul este un element decorativ tot mai des folosit în designul interior. Cele mai variate și deosebite modele înfrumusețează pereții a mii de case. Designerii creează adevărate oaze de relaxare și inspirație îmbinând diverse texturi și motive.

Dintre toate, tapetul ce imită cărămida este foarte versatil și practic. Acesta poate fi folosit pentru decorarea oricărei încăperi, oferindu-i un aer modern și atemporal. Nu trebuie să îți faci griji nici în ceea ce privește nuanțele. Îți punem la dispoziție o mulțime de culori și imprimeuri diferite pentru ca tu să poți alege exact ce se potrivește căminului tău. Iar dacă îți dorești un model personalizat, artiștii noștri îți stau la dispoziție și vin în întâmpinarea nevoilor tale oricând.

Ce design este potrivit pentru tapetul care imită cărămida

Tapetul care imită cărămida este potrivit atât pentru amenajarea casei, cât și pentru încăperile cu destinație de business, cum ar fi cafenelele, restaurantele sau chiar un studio de podcast. Dacă te-ai hotărât să îți decorezi pereții cu tapet cu model cărămidă, este important să decorezi spațiul într-un mod adecvat. Cel mai potrivit este designul în stil industrial.

Acest stil s-a format recent și a devenit tot mai popular cu trecerea timpului. Este un stil care oferă foarte multă libertate de exprimare, fiind preferat cu precădere de tineri.

Cum decorezi în stil industrial:

  • Expune elementele structurale. Avantajul acestui stil este că nu trebuie să ascunzi țevile, conductele sau zidăria nefinisată. Acestea se integrează perfect în decor și oferă un strop de autenticitate.
  • Folosește tapet ce imită cărămida. Cărămida este un element reprezentativ pentru acest stil și nu trebuie să lipsească din decor. Dacă nu ai un perete din cărămidă, optează pentru tapet cu un astfel de model.
  • Optează pentru cât mai mult spațiu deschis. Acest stil este inspirat de marile hale industriale și păstrează caracteristica suprafețelor deschise.
  • Folosește culori neutre. Paleta de culori specifică acestui stil nu este foarte variată, se bazează predominant pe nuanțe de maro și gri. Pentru a oferi personalitate încăperii, poți folosi elemente decorative ca accente de culoare.

Idei de amenajare living cu tapet model cărămidă

Livingul este una dintre cele mai speciale camere ale unei case și fiecare își dorește să o amenajeze într-un mod cât mai original. Dacă vrei să dai o notă cu adevărat aparte sufrageriei tale, designul în stil industrial este întotdeauna soluția. Pe lângă peretele îmbrăcat în tapet ce imită cărămida și setul de reguli de mai sus, este nevoie să folosești anumite piese specifice.

  • Ceasurile de masă sau de perete sunt un must-have pentru stilul industrial. Cele mai apreciate sunt cele metalice, cu aspect antichizat;
  • Lampa cu design Dugdill este nelipsită. Aceasta este o lampă metalică, ce are braț ajustabil. Din fericire, pe piață există o mulțime de astfel de modele pe care le poți integra în decorul livingului tău;
  • Folosește scaune metalice. Dacă ai zonă de dining, nu ezita să cumperi astfel de scaune. Acestea sunt elemente reprezentative pentru acest stil și sunt foarte rezistente.
  • Alege piese de mobilier simple, cu linii drepte. Ține cont ca acestea să respecte paleta cromatică specifică stilului industrial.

Am pregătit pentru tine o selecție de produse care ar putea să îți placă.