Despre noi

icon

Faceti cunostinta cu brandul de design VLAdiLA, o afacere de familie fondata in anul 2018 cu scopul de a aduce bucurie si voie buna in casele oamenilor. 100% made in Romania, de la creion si hartie, pana la peretii casei tale. 

Portofoliul nostru include tapete custom, realizate manual prin tehnici de desen clasic sau digital, cu ajutorul tabletei grafice. Pentru ca ne dorim ca povestile creionate pe tapet sa nu se termine niciodata, le-am continuat sub forma unor colectii complementare de textile si piese de mobilier care ne completeaza si desavarseste visul in ceea ce priveste designul de interior.

Magia se naste in atelierul nostru din strada Ciobanasului din Bucuresti. Designerii nostri talentati asculta, simt si dau contur povestii pe care ne-o aduce clientul, prefacand-o intr-un tapet unic, textile elegante sau tapiterie pentru piese de mobilier. In plus, intreg procesul de productie se realizeaza intern, utilizand materiale din fibre naturale, ecologice si reciclabile. 

Povestea noastră

icon

House of VLAdiLA este un brand polimat, o comunitate de artiști și creativi care cultivă conceptul de interioritate printr-o serie plină de personalitate de tapet, catifea și piese de mobilier de designer. Fondatorii, Oana și Dragoș Vlădilă, sunt doi tineri ambițioși care și-au propus să revoluționeze industria amenajărilor interioare. Ea este arhitect, el este fluent in antreprenoriat, iar visul lor este să ofere promisiunea unui lifestyle posibil prin îmbinarea decorațiunilor interioare cu arta pictată manual.

 

Brandul a rezultat dintr-o nevoie de a traduce toată iubirea pe care o avem față de ceea ce ne înconjoară, față de tot ce e văzut și nevăzut. Frumusețea irevocabilă a naturii și mecanismele complexe ale firii umane sunt profund interconectate prin artă, în toate formele ei. Iar întocmai acest tărâm al creației este ceea ce ne inspiră. Pe măsură ce spațiile depășesc dimensiunea utilitară și devin mijloace de expresie, House of VLAdiLA aduce la viață decorațiuni interioare cu valențe de opere de artă, menite să vorbească despre luxul personal, despre intimitatea glam, despre ceea ce te face unic.

 

Îmbinăm componenta umană a desenului manual cu tehnologii de printare de ultimă oră, astfel încât produsele noastre se înscriu în zona designului iconic, ce satisface și cele mai înalte standarde de calitate. Întregul procesul de producție se realizează in-house, de profesioniști pasionați, care înțeleg și împărtășesc povestea fiecărui spațiu pe care îl amenajează.

 

Pentru că iubim și prețuim natura, avem grijă de mediul înconjurător prin alinierea la standardele de sustenabilitate din industrie, astfel că tapetele noastre sunt produse cu materiale naturale, ecologice și biodegradabile, precum și cu cerneluri și adezivi pe bază de apă, care nu conțin substanțe toxice.

Avantaje competitive

icon

Termen de productie

Termenul de producție al tapetului este de maximum 10 zile lucrătoare din momentul confirmării cotelor și a designului cu colegii noștri din departamentul de design.

Soluție de servicii integrate

Casa de tapet VLAdiLA oferă servicii 360: design, producție și montaj.

Personalizare produse

Toate produsele VLAdiLA sunt complet customizabile, în așa fel încât spațiul tău va fi transformat în casa visurilor tale.

Echipa Vladila

icon

Fiecare membru al familiei VLAdiLA joacă un rol important în transpunerea propiului vis pe pereții spatiului tau.

Echipa de designeri este una tânără, dar cu o pregătire artistică de excepţie, care a reuşit, folosind atuul creativităţii lor, să realizeze colecţii unicat ce adună în prezent peste 1000 de modele diferite.

Dragos-Vladila

Dragoș Vladila

Co-fondator
Oana-Vladila.jpg

Oana Vladila

Co-fondator
ana-badescu-vladila

Ana-Maria Badescu

PR
Oana-Mirea

Oana Mirea

Art Director
Cristiana-Virlan

Cristiana Virlan

Designer
Diana-Avram

Diana Avram

Designer
luana-vladila

Luana Nastase

Designer
irina-vladila

Irina Costescu

Designer
andrei-vladila (1)

Andrei

Producție Video
simina-mirea-vladila

Simina Mirea

Designer
Madalina-Anton

Madalina Anton

Specialist marketing
Maria-Predica

Maria Predica

Vânzări
Oana-Iordache

Oana Iordache

Resurse Umane
Pruna-George

Pruna George

Operator Productie
Nicolae

Radu Nicolae

Operator Productie
Call Now Button