Colectii tapet

VLDLW1215-amore_mio_1

Colecția Una Lettera D Amore

Pasim intr-o colectie spectacol, asa cum ne-a obisnuit, de fiecare data, House of VLAdiLA. Imaginati-va o trecere lejera, cu ochi de indragostit, prin cele mai sofisticate, naturale, primare, insorite, extravagante si imposibil combinate interioare, in care regasim modelele de tapet prezente in colectia Una Lettera D’Amore. Acestea sunt spectaculos potrivite cu tesaturile aceleiasi colectii, intr-o adevarata poveste despre conceptul de interioritate.

Calatorim vizual pe ruta Milano-Roma-Venetia-Florenta, si retur. In acest periplu senzorial, ne imbatam cu magia si suprarealismul Venetiei. Ne lasam scaldati in lumina calda si sofisticarea decadenta a Toscanei. In final, am ales sa facem un popas pe coasta Siciliana, unde ne-am lasat sedusi de promisiuni concupiscente. Totul este un carnaval, insasi viata facand parte din el.

Noua Colecție Silhoutte by Felicia

Atunci cand privesti tapetele din aceasta colectie, iti permiti sa simti ce e deja aici. Nimic mai mult, nimic mai putin. Nu vin cu “instructiuni de folosire”, astfel incat efectele benefice ale artei se intampla automat, firesc, printr-o conexiune la nivel de suflet. E un mijloc de comunicare intuitiv, pe care toti avem capacitatea de a-l intelege. Arta ne invata ca tot ce am crezut vreodata ca ne dorim e deja aici. Trebuie doar sa ne deschidem sa primim.

Colecția Românian Boemă

Traditie si avangarda

La masa creatiei a fost conceputa o colectie speciala: “Romania boema | Traditie si avangarda”. Artistii nostri s-au unit si au realizat-o ca pe un sanctuar personal. Un refugiu care ne permite sa evadam din lumea exterioara. Un sanctuar al bunului gust si al vietii desavarsite de frumos, impodobit cu imprimeuri si culori inspirate de Mama Traditie.

Fiecare model a fost creat atat pentru frumusetea lui, cat si pentru sensul lui. Supranumim aceste modele de tapet drept “mosteniri viitoare”. Astfel, in cadrul colectiei de tapet Romania Boema, traditiile romanesti sunt transformate in poezie si arta.

Colecția Escapism Series

Escapism Series este o colectie menita sa infrumuseteze, pe de-o parte, si sa incomodeze, pe alta. O experienta completa, rotunda, totala. Un drum care se deschide si se termina cu el insusi. Pentru ca lumea inseamna dualitate, iar binele nu poate exista fara rau, asa cum frumosul paleste daca uratul nu ne-ar fi cunoscut.

Iar arta este o poarta, asa cum portile sunt cunoscute pentru caracterul lor de a te purta dintr-un spatiu intr-altul. Unul necunoscut, care te impinge la limita fiintei tale, astfel incat, atunci cand esti pregatit, sa poti plonja in pielea unui alt tu.

Colecția Shape, Shape Baby

Inchide ochii si paseste intr-un univers fascinant, unde colectia Shape, Shape Baby devine puntea catre o estetica abstracta si geometrica de neuitat.

Fiecare spatiu decorat cu modelele noastre aduce mai aproape de tine un stil de viata idilic. O lejeritate a sinelui, o atmosfera a luxului contemporan, ilustrat magistral de designerii House of VLAdiLA.

Shape, Shape Baby reprezinta grafic alfabetul imaginatiei tale.

Colecția Identiology

Colectia Identiology este despre noi, despre tine, este despre orice vrei tu sa fie. Aici nu exista etichete, iar fiecare personaj nu este decat o reflexie a celorlalte, o oglindire a frumosului si a uratului, a tot ce e bine si rau, o reflexie a Fortei care le guverneaza si care le face sa existe impreuna.

Miere, mit si magie, in noua colectie Identiology de la VLAdiLA.

Singura modalitate de a sti daca functioneaza este sa experiementezi!

Colecția IdenTRIology

IdenTRIology, partea a doua din seria de portrete Identiology, incearca sa ofere variante de raspuns la intrebarea “Cine sunt eu?”. E o calatorie in jurul sinelui si in afara Matrixului, colectia propune alternative ale unui viitor incert. 

Confuzia ne-a guvernat trecutul, insa nu ne va gurvena si viitorul.

Call Now Button