Cardul de Debit

Aesthetic Indesign acceptă Visa și Mastercard. Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Toate tranzacțiile online sunt efectuate printr-o conexiune securizată la internet și sunt criptate în timp ce sunt procesate. Nu stocăm datele cardului dvs. Prelucrarea datelor cardurilor se face exclusiv prin MobilPay. Pentru mai multe detalii, vizitați plăți Netopia.

Numerar sau Ramburs

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs.  Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa Vladila ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către office@vladila.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.