Tapet copii

Colecția Theory of numbers

Principiile dezvoltarii unei minti complete: Studiaza stiinta artei. Studiaza arta stiintei. Dezvolta-ti simturile – in special invata cum sa observi. Intelege ca toate lucrurile sunt conectate la tot restul.”Leonardo da Vinci

Aflata la granita dintre stiintele reale si arta care ne-a consacrat, colectia Theory of numbers aduce pe peretii casei tale frumusetea nascuta din complexitate. Artistii House of VLAdiLA au desenat o colectie de tapet pentru adolescenti si copii, deopotriva. Modelele cu rezonanta universala iti permit sa conturezi un spatiu al invatarii in camera celor mici, in asa fel incat inspiratia si concentrarea sa le serveasca in traseul lor educativ.

ADINISH X VLADILA
Vezi Colectia

Colecția ADINISH X VLADILA

 

Colectia de tapet Adinish X VLAdiLA a rezultat din colaborarea a doua branduri preocupate de ocrotirea, cu orice pret, a inocentei, a frumosului vazut prin ochii unui copil. Astfel, designerii nostri au adus la viata decoruri prin intermediul unor elemente animale si vegetale vesele, desenate manual pe funalul unei palete cromatice delicate, cu tonuri neutre, care induc o stare de liniste si relaxare.

ENCHANTED FOREST
Vezi Colectia

Colecția ENCHANTED FOREST

 

Colectia Enchanted Forest asterne pe perete o lume imaginara, plina de poveste si de culoare. Acest taram magic este populat de locuitorii regatului animalier, fiinte binevoitoare care invita la visare. Modelele sunt infuzate de culori care vibreaza de viata, oferind incaperii o atmosfera vesela, plina de entuziasm si de voie buna.

Nature and Tropical Baby
Vezi Colectia

Fantasy
Vezi Colectia

6 copii
Vezi Colectia

Sky Travel
Vezi Colectia

My Courious Neighbours
Vezi Colectia

Out of the box
Vezi Colectia

Call Now Button