Un nou trend in Home Design pentru copii

Colectiile de tapet Aesthetic Kids aduc emotia povestilor copilariei in camerele celor mici.

Ce faci dacă eşti un părinte aflat în căutarea unei soluţii rapide şi de efect pentru redecorarea camerei copilului tău?

Această întrebare şi-au pus-o Oana şi Dragos Vlădilă, părinţii drăgălaşei Aida şi co-fondatori Aesthetic Design , în momentul în care au vrut să aducă un plus de lumină şi bucurie în camera acesteia. Şirăspunsul nu s-a lăsat aşteptat! Aşa a luat naştere linia de tapet Aesthetic Kids, dedicată exclusiv copiilor năzdrăvani şi părinţilor inventivi.Noul concept, dezvoltat si produs de Aesthetic Design, nume deja binecunoscut în lumea designerilor de interioare, îmbină frumuseţea poveştilor copilăriei cu elemente practice, care fac ca redecorarea camerelor micuţilor să devină o simplă joacă.Tapetul este cea mai rapidă soluţie de schimbare a decorului în camera copilului, spune Oana în interviul ce i-a fost luat pentru emisunea Vorbeste lumea, de la ProTv. Îl putem integra într-o poveste prin toate elementele pe care le desenăm.Care sunt motivele pentru care tapetul a devenit o soluţie din ce în ce mai căutată în home design?

“Tapetul este cea mai rapidă soluţie de schimbare a decorului în camera copilului”

Oana Vladila

Simplu!

Ecologie – Eficienţă – Eleganţă

Cel mai important aspect al tapetului produs în linia Aesthetic Kids este materialul ecologic. Atât suportul folosit pentru imprimare, cât şi cerneala pe care o utilizăm, nu conţin niciun element chimic ce poate pune în pericol sănătatea copiilor, spune Oana. Înainte de orice altceva, sănătatea copiilor noştri este esenţială, astfel încat linia Aesthetic Kids foloseste numai materiale de top.Din punct de vedere al eficienţei, nu mai exista dubii: utilizarea  tapetului reprezintă cea mai simplă, rapidă şi rezistentă metodă de redecorare a unei camere. Tapetul este perfect lavabil şi uş or deîntreţinut, ceea ce îl face să fie o soluţie ideală pentru camerele de copii.Ce face însă diferenţa între tapetul produs de Aesthetic Kids şi un alt tapet este designul şi eleganţaexecuţiei. În spatele poveştii vizuale de pe fiecare tapet produs la Aesthetic Kids se găseşte un om care doreşte să aducă bucurie în camerele copiilor de pretutindeni. Emoţia este elementul central alpoveştii Aesthetic Kids şi se regăseşte în fiecare lucrare din colecţiile existente.

Noi nu reproducem poveşti, noi le creăm, spune Oana. De aceea modelele existente în colecţiile Aesthetic Kids sunt unice şi nu au vârstă, ele fiind la fel de pretabile pentru camera unui infant, cât şi pentru cea a unui copil de 8-10 ani. Culorile, în tonuri de pastel, imprimă profunzime şi spaţialitate, transformând oricedimensiune de cameră, într-un nemărginit tărâm de basm pentru cei mici şi pentru părinţii lor.Valoarea creaţiilor Aesthetic Kids este valoarea copilăriei, iar misiunea designerilor din aceasta echipăeste de a aduce frumuseţe şi bucurie în acest spaţiu unic, de poveste. Poveste ce se găseşte ladistanţă de un telefon, acolo unde, consilierii Aestethic Kids, te vor ajuta să recreezi camera copilului tău. 

Sursa:https://www.comunicatedepresa.ro/minime-factory/un-nou-trend-in-home-design-pentru-copii/

Call Now Button