Tapet imitație/model marmură

Marmura este unul dintre cele mai prețioase materiale naturale. Proprietățile sale deosebite, cât și textura unică, o fac să fie extrem de apreciată și îndrăgită în lumea designului interior.

Aceasta este adesea folosită pentru finisarea podelelor, oferind un aspect original și  luxuriant încăperilor. Îndrăzneala designerilor a făcut ca acest material să fie utilizat și pentru decorarea pereților, iar curajul artiștilor noștri a făcut ca acest minunat material să fie printat pe bucăți impresionante de tapet.

Tapetul care imită marmura este o piesă aparte, care emană eleganță și rafinament și care este menită să aducă un strop de stil în casele oamenilor. Acest tapet este adecvat pentru decorarea băilor, a bucătăriilor, dar și pentru living și hol.

Ce design este potrivit pentru tapetul ce imită marmura?

Tapetul care imită marmura are un aspect clar, natural și curat. Datorită simplității sale este ușor de integrat în decorul casei și se asortează foarte bine cu o mulțime de culori.

Cel mai potrivit design pentru tapetul cu model de marmură este cel modern, fiind chiar un element reprezentativ. Acest stil este caracterizat de linii precise și o paletă de culori simplă, cu nuanțe neutre. De asemenea, tapetul tip marmură este adecvat și stilului minimalist, un derivat al celui modern.

Marmura este un material care se integrează perfect și în designul contemporan, oferind o notă de eleganță și confort în combinație cu alte elemente decorative.

Nici stilul industrial nu este exclus. Tapetul ce imită marmura poate fi folosit într-un astfel de decor pentru a crea accente originale în încăpere.

Idei de amenajare baie cu tapet model marmură

Baia este una dintre cele mai utile și sofisticate camere. Aceasta servește zilnic întreaga familie și creează ambientul perfect atât pentru începutul, cât și pentru finalul zilei.

Dată fiind importanța băii, este esențial ca și amenajarea să fie pe măsură. Astfel, tapetul ce imită marmura este ideal pentru a oferi o notă aparte acestei camere.

De ce ai opta pentru tapet care imită marmura și nu pentru marmură în sine? Este o întrebare foarte bună pentru care a pregătit o serie de argumente:

  • Tapetul este mult mai puțin costisitor decât marmura. Nu este un secret că marmura are un preț ridicat, pe când tapetul este cu mult mai accesibil;
  • Tapetul de tip canvas este special conceput pentru încăperile cu umiditate ridicată, astfel nu îți vei face probleme legate de durabilitate;
  • Tapetul se poate schimba cu ușurință oricând dorești. Dacă te-ai plictisit de felul în care arată baia ta și vrei să redecorezi, vei putea oricând să înlocuiești modelul existent cu unul nou;
  • Fototapetul poate fi personalizat cu nuanțele și accentele pe care le vrei în baia ta. Grație artiștilor noștri, te poți bucura oricând de tapet special conceput pentru satisfacerea nevoilor și dorințelor tale;
  • Marmura este mult mai greu de manevrat. Din cauza greutății, plăcile de marmură necesită utilaj speciale de manevrare și segmentare. În schimb, tapetul poate fi configurat pe dimensiunile pereților tăi, fără a mai avea griji în plus;
  • Tapetul poate fi adaptat oricărui tip de spațiu, iar tăieturile se pot face cu precizie.

Descoperă propunerile noastre de model care se potrivesc acestui stil de design.