Tapet cu model cu nori

Cine spune că dormitorul sau camera în care te relaxezi nu te pot face să te simți ca și cum ai fi cât mai aproape de natură? Tapetul cu nori este unul dintre elementele de decor care ajută la crearea acestei senzații.

Tapetul cu nori este de cele mai multe ori folosit în amenajarea dormitorului pentru copii sau al persoanelor cu spirit liber. Acest lucru nu înseamnă că el nu poate fi adaptat pentru living, dining sau chiar bucătărie. Totul constă în imaginația și curajul celui care gândește designul.

VLAdiLA propune o întreagă gamă de tapete cu elemente naturale, de la model cu nori, până la modele cu flori, păsări sau copaci.

Cum amenajezi o cameră cu tapet cu nori?

Dacă ești mai mereu visător și cu capul în nori, așa cum se spune, atunci de ce să nu ai un decor cu cer și nori chiar în dormitor?

Studiile arată că atunci când dormitorul este amenajat modern, în stilul preferat și culori calde, somnul devine mai bun și mai liniștit. Un cer senin cu câțiva nori pufoși și albi cu siguranță îți vor oferi acel moment de liniște și relaxare înainte să adormi.

Pentru a te bucura cât mai mult de acest model, poți alege să pui tapetul cu nori pe peretele din fața patului, dacă acesta rămâne liber, fără mobilă. O altă idee îndrăzneață, este să îl pui pe tavan pentru a-l privi de fiecare dată când stai întins. Exact ca în aer liber.

Tapetul cu cer, nori, stele sau planete este o idee bună și pentru camera copiilor. Acesta le poate stârni curiozitatea pentru natură și îi poate bucura chiar și în zilele în care stau doar în casă.

Tapetul cu nori poate fi integrat și în living, poate chiar pe peretele cu canapeaua sau în zona de dining, lângă masă.

De ce să achiziționezi tapet VLAdiLA?

La VLAdiLA încercăm să îmbinăm iubirea pentru artă cu atenția pentru calitatea produselor. Tocmai de aceea, toate modelele de tapet sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul, dar și care oferă rezistență de-a lungul timpului.

Pe lângă aspectele legate de calitate, fiecare design este unic și gândit astfel încât să aibă o poveste și să transmită pasiunea pentru artă. Dacă totuși nu regăsești printre colecțiile noastre un tapet pe gustul tău, oferim posibilitatea de a crea tapet personalizat. Dă frâu liber imaginației și spune-ne ce ți-ar plăcea să achiziționezi.

Etapele de fabricare sunt realizate cu ajutorul unor echipamente și tehnici moderne, ceea ce rezultă într-un produs final cu totul deosebit.

De asemenea, un avantaj este și faptul că oferim servicii profesionale complete. De la creație, până la producție și montaj, poți lăsa totul pe mâna specialiștilor din echipa noastră. Tu trebuie doar să alegi modelul și să te bucuri de efectul final.

Produse în stil natural

Tapetul cu nori este doar unul dintre modelele din colecția Natural Elements, tocmai de aceea am pregătit o listă pentru a descoperi mai multe. Alege articolul preferat care va completa perfect designul încăperii tale!