Tapet cu model abstract

Tapetul cu model abstract a devenit foarte cunoscut odată cu apariția stilul minimalist de design. Fie că este vorba de amenajarea unei locuințe, a unei cafenele sau spații de birouri, tapetul abstract aduce acel ceva încăperii.

În plus, de cele mai multe ori, este modalitatea prin care persoana care folosește acea cameră își pune amprenta și își exprimă personalitatea. Nu este un secret că stilul abstract este adoptat în general de oamenii care iubesc designul nonconformist.

Cum să decorezi casa cu tapet abstract?

Primul aspect de care trebuie să ții cont este dimensiunea camerei, pentru ce va fi utilizată și cât de încărcată va fi la final cu mobilier. Astfel, poți alege peretele cel mai mare pentru a fi decorat cu tapet sau dacă știi deja cum vei mobila, optează pentru peretele care va fi mai liber.

Dacă optezi pentru tapet abstract de dormitor, îl poți pune pe peretele cu patul sau pe cel din fața patului. Totuși trebuie să ții cont că un echilibru vizual corect ar presupune ca atunci când ai un perete încărcat, cel paralel să fie mai simplu, dar nu complet gol.

Pentru baie, cel mai adesea, modelele deosebite ale pereților sunt folosite în zona de duș sau cadă. Dacă totuși nu dorești să riști ca tapetul să se deterioreze repede, poți opta pentru a-l pune pe peretele liber, unde ai etajere sau cuier.

Pentru bucătărie, este recomandat să nu o agloemerezi dacă este de dimensiuni mici. Dacă în schimb, ai o bucătărie generoasă, atunci tapetul abstract poate fi plasat lângă zona de luat masa.

În ceea ce privește restaurantele, cafenelele sau spațiile de birouri, aici te poți bucuri de o libertate mai mari și poți să fii și mai creativ.

De ce să alegi tapetul abstract de la VLAdiLA?

Modelele de tapet VLAdiLA nu sunt doar moderne, ele sunt o transpunere de sentimente și inspirație prin artă. Toate modelele sunt create cu multă atenție și pasiune pentru frumos.

În plus, procesul de creație diferă în funcție de design, folosind tehnici moderne precum tableta digitală și materiale de cea mai bună calitate.

Un alt avantaj este faptul că poți găsi modele diferite care fac parte din colecții și tematici speciale. De asemenea, dacă ai propria idee, noi îți realizăm tapetul personalizat pe care ți-l dorești.

Ne dorim ca procesul de fabricație și produsul final să fie cât mai bun, tocmai de aceea folosim cerneală și alte materiale de suport prietenoase cu mediul.

Nu în ultimul rând, oferim o experiență completă prin serviciile profesionale de montaj. Astfel, dacă vrei doar să te bucuri de efectul final, noi vom avea grijă să ne ocupăm de creație, producție și montaj.

Produse în stil abstract

Stilul abstract poate fi exprimat prin tapet cu modele geometrice, cu figuri umane, linii sau siluete nedefinite. Tocmai pentru că modelele sunt numeroase și interesante, noi am făcut o selecție de produse care s-ar putea să îți placă. Descoperă-le și alege modelul favorit!