Regulament BLACK NARRATIVE FRIDAY

Regulament campanie

Regulament privind desfasurarea campaniei promotionale BLACK NARRATIVE FRIDAY
Art.1. Organizarea promotiei
Art.1.1. Promotia este organizata de AESTHETIC INDESIGN SRL cu sediul in strada Ciprian Porumbescu, nr 5, bloc C3A, Ap2, Camera 1, Targoviste, Jud. Dambovita, inregistrata la registrul comertului sub J15/58/2018, cod unic de inregistrare RO38697577.
Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.
Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.
Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.
Art.2.1 Campania promoţională poartă denumirea: BLACK NARRATIVE FRIDAY
Art.2.2 Campania promoţională se desfăşoară in perioada 04.11.2022- 13.11.2022. Ultima zi de participare la această campanie este 13.11.2022, ora 23:59.
Art. 2.3 Promotia se aplica comenzilor plasate direct in magazinul online www.vladila.ro sau prin e-mail la adresa office@vladila.com / madalina@vladila.com / iulia.dumitrache@vladila.com .
Art. 2.4. Livrarea produselor este gratuita pe teritoriu Romaniei. Produsele le vor livra in termen de maxim 10-14 lucratoare din momentul confirmarii designului.
Art. 3. Produse participante la campanie
Art.3.1 Campania promotionala este valabila pentru toate produsele existente pe site-ul www.vladila.ro Promotia se refera la aplicarea unei reduceri de pana la 25% la toate comenzile plasate pe site sau prin e-mail.
Art.3.2 Campania promotionala este semnalizata online, pe platformele de Social Media si prin pop-up-ul din site-ul www.vladila.ro
Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare
Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică care a implinit varsta de 18 ani sau persoana juridica, cu domiciliu/sediul social intracomunitar/extracomunitar si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.
Art.4.2. Aceasta promotie nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale
Art.5.1. Cumparatorul va beneficia de o reducere de 25% din pretul afisat. Art. 5.2 Promotia se aplica la finalizarea comenzii si plata integrala a facturii.
Art.6. Modalitate identificare si cumparare.
Art.6.1. O persoana poate achizitiona unul sau mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii si care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.
Art.6.2.Finalizarea procesulului de achizitie se realizeaza in momentul in care Organizatorul primeste in scris de la Cumparator, acordul de productie si dovada achitarii facturii emise de catre Organizator.
Art.6.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in Termeni si conditii. Produsele realizate la comanda nu vor putea fi returnare.
Art.6.3 Produsele realizate strict dupa specificatiile clientului poarta denumirea de produs produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. Conform legislatiei in vigoare, OUG34/2014, art 16, lit. c) : Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: (….) c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
Art.7. Taxe si impozite.
Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
Art.8 Litigii.
Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila.
Art.9 Intreruperea campaniei promotionale.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-ul www.vladila.ro si prin intermediul retelelor de Social Media).
Art.10 Regulamentul campaniei promotionale.
Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe www.vladila.ro, pe toata perioada de desfasurare a campaniei.