Cum poți aduce natura în mijlocul locuinței tale? Experții în design interior au răspunsul

Ca soluție, specialiștii recomandă introducerea elementelor naturale la interior, acest lucru având numeroase efecte benefice asupra sănătății fizice și psihice, precum reducerea nivelului de stres, a anxietății și oboselii și îmbunătățirea stării de spirit.

„Tendințele noului an anunță preferința pentru amenajările interioare în care toată atenția se concentrează în jurul elementelor naturale, precum cele vegetale și florale. Din ce în ce mai mulți oameni optează pentru decoruri de tip seră, în care pereții și tavanul împrumută din bogăția și exotismul unei insule tropicale. Casele devin sinonime cu oaze individuale care ne permit să explorăm spațiul interior și să identificăm cu precizie nevoile pe care le avem de la acesta”, precizează Oana Vlădilă, arhitect și co-fondator al unei case de tapet.

În acest context, specialista aduce în atenție o colecție care vine ca răspuns la nevoia oamenilor de a se cufunda într-un univers idilic, debarasându-se de toate grijile și anxietățile de peste zi.

 

Citeste mai mult…

Call Now Button