Certificări și garanții

Produsele comercializate de către Vladila beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Produsele beneficiaza, prin lege, de garanția de conformitate care reprezintă perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferentă facută de vânzător/producător. În cadrul termenului de garanție de conformitate producătorul repară, înlocuiește sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. In termen de 7 zile, Vladila va desemna un reprezentant care poate inspecta produsul și/sau va evalua cererea de garanție sau, în masura în care este posibil, va cere returnarea produsului defect.

În plus față de garanția de conformitate, Aesthetic Design oferă și garanție comercială, care este conform certificatului de garanție emis de catre producător, in funcție de categoria de produs, și reprezintă perioada in care consumatorul beneficiază de reparații gratuite/înlocuire de produs din partea vânzătorului/producătorului. Condiții limitative ce se aplica garanției comerciale Vladila se regăsesc în documentul pe care îl puteți descarca de aici: DESCARCARE